VII. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP tanfolyam


2022-10-05 - 2022-10-07

Örömmel értesítjük, hogy az idén 2022. október 5-7. között Siófokon, a Prémium Hotel Panorámában megrendezésre kerülő Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők Társaságának Klinikai Vizsgálati Konferenciája és GCP tanfolyama rendezvény előzetes programja elkészült.

Kedves Leendő Résztvevő!

Örömmel értesítjük, hogy az idén 2022. október 5-7. között Siófokon, a Prémium Hotel Panorámában megrendezésre kerülő Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők Társaságának Klinikai Vizsgálati Konferenciája és GCP tanfolyama rendezvény előzetes programja elkészült.

Az eseményre még korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, de javasoljuk, hogy amennyiben részt kíván venni, minél hamarabb végezze el regisztrációjat, mert a helyszínen a szobákat csak szeptember 5-ig történő jelentkezés esetén tudjuk garantálni.

Az előzetes programot ITT érhetik el.

A programra vonatkozó részletes információkat folyamatosan töltjük majd fel a rendezvény oldalára, így javasoljuk, hogy ezt kísérjék figyelemmel: VII. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP tanfolyam.

A részvételi díjak a szállás költséget nem tartalmazzák. Szállást, kedvezményes áron, közvetlenül a szállodánál foglalhat az event@premiumhotelpanorama.hu email címen. Bővebb információt itt talál: szállás foglalás.

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. Várjuk mielőbbi jelentkezését!

Üdvözlettel:

VÁNDOR Andrea
konferencia titkárság
ALTAGRA Szervező és Utazási Iroda Kft.
+36 30 402 5716 |  mkvt@altagra.hu 

Vissza az eseményekhez